Boka Simskola / Babysim KLICKA här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järfälla Simsällskap
Simidrott

Aktuellt: Under våren 21 kommer vi tyvärr inte att erbjuda några vuxenkurser.

Nybörjarkurs
Vi över vattenvana, grunderna i bröstsim och ryggsim. Inga förkunskaper krävs för denna grupp. Träningarna kommer att genomföras på grunt vatten. Träningarna sker i multibassängen som är höj- och sänkbar. Vi anpassar djupet till gruppens nivå. Vi arbetar för att i möjligaste mån tillgodose allas individuella behov.
Fortsättningskurs
För dig som kan tekniken i bröst- och ryggsim redan men inte vågar vara på djupt vatten. Vi fortsätter att träna och utveckla tekniken men övar parallellt vattenvanan för att öka självförtroendet. Vi arbetar för att i möjligaste mån tillgodose allas individuella behov.
Crawlkurs
För dig som kan tekniken i bröst- och ryggsim redan men inte vågar vara på djupt vatten. Vi fortsätter att träna och utveckla tekniken men övar parallellt vattenvanan för att öka självförtroendet. Vi arbetar för att i möjligaste mån tillgodose alls individuella behov.

 
Våra Sponsorer
Sociala medier Simning
Sociala medier Konstsim
Stöd Järfälla Simsällskap