Boka Simskola / Babysim KLICKA här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järfälla Simsällskap
Simidrott

Personal
 
Bilder av: Parmida Hamdollazadehkive

Angelica Jonasson, Huvudtränare

Angelica är Järfälla Konstsims huvudtränare och har därmed övergripande ansvar för tränarnas utveckling och utveckling av vår sektion. Hon för kommunikation med Järfällabadet och Medley samt övriga sektioner i Järfälla Simsällskap, simning och vattenpolo, för att se till att det finns ett bra samarbete sinsemellan. Angelica arbetar administrativt med tävlingsanmälningar samt bokning av hotell och transport inför tävlingar och läger. Hon sitter även med på sektionsstyrelsens månatliga möten.

 

Angelica har en gedigen konstsimskarriär i ryggsäcken med snart 20 år inom sporten. Vid 6 års ålder började hon som aktiv i Järfälla konstsim och fortsatte simma i 11 år, bland annat på hög nivå i det svenska landslaget. Hon har tävlat både nationellt och internationellt under många år. Under många år som tränare i klubben har hon haft en betydande roll för sektionen och drivit Järfälla konstsim, såväl som svensk konstsim, framåt genom sin landslagstränarroll i svenska simförbundet under 5 år. 

 

Utöver sin roll som huvudtränare i sektionen är Angelica tränare för tävlingsgrupperna Nivå 5&6.

 

Kontakt: jonasson.angelica@gmail.com

Bilder av: Parmida Hamdollazadehkive

Sandra Allerrud, Verksamhetssamordnare

Sandra är Järfälla Konstsims Verksamhetssamordnare och har stor delaktighet i sektionens verksamhetsplaneringen, gruppstruktur och administration. Hon för mejlkontakt med medlemmar i sektionen samt administrerar sektionen medlemssida, vilket innefattar fakturering och gruppadministrering. Sandra arbetar även med formning och layout av hemsida, kallelser och övrig design samt ser till att viktig information och dokumentation hålls uppdaterad och aktuell för medlemmar och tränare.

 

Sandra har tränat konstsim sedan 9 års ålder och därmed varit en del av föreningen i 13 år. Som aktiv har hon tränat både inför nationella tävlingar och mästerskap samt internationella tävlingar. I samband med att hon slutade som aktiv tog hon större ansvar i föreningen för att utveckla sektionen och dess verksamhet i rätt riktning. Utöver arbetet i föreningen har hon även varit en del av Svenska Simförbundets projekt Simidrott - Mer för fler under 18/19, där hon var representant för Konstsim.

 

Utöver sin roll som assisterande huvudtränare i sektionen är Sandra tränare för tävlingsgrupperna Nivå 5&6 samt landslagstränare för Sveriges ungdomslandslag i konstsim.

 

Kontakt: sandra.allerrud@gmail.com

 
Våra Sponsorer
Sociala medier Simning
Sociala medier Konstsim
Stöd Järfälla Simsällskap