Anmälan simskola
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Järfälla Simsällskap
Simidrott

Sektionsstyrelse

Är du förälder till barn som tränar konstsim hos oss och intresserad av att engagera dig i sektionen? Mejla till jarfallakonstsim@gmail.com.


Anna Palm, tränar- och bidragsansvarig
Som tränaransvarig stöttar Anna våra tränare i deras arbete samt informerar om utbildningar och hanterar sektionens polisregister. Hon söker även bidrag och projektstöd till sektionen för barn- och ungdomsidrott via RF.
Anton Galkin, kassör
Anton ansvarar för att styrelse och medlemmar fortlöpande hålls informerade om föreningens ekonomi samt samarbete med styrelsen för upprättande av budget. Dessutom hanterar han löner, utbetalningar och samarbete med redovisningsbyrå.
Diana Sörman, representat Stockholms konstsimskommitté (SKK)
Vi söker en representant som sitter med i SKK, för att representera Järfälla. Där arbetar man, tillsammans med representanter från SK Neptun och Täby Synchro, för utvecklingen av konstsimsverksamheten i stockholmsregionen.
Johanna Hammar, suppleant Järfälla Simsällskap (JS) styrelse
Som suppleant sitter Johanna med i JS styrelse och hjälper Diana med styrelseuppdraget. Hon deltar på styrelsemöte varje månad, där hon bland annat för sektionens talan rörande ekonomifrågor.
Karin Wiktorsson, tävlingsansvarig
Genom Karin går all planering rörande tävlingar som arrangeras på hemmaplan samt större mästerskap vilket berör gemensam planering från flera klubbar. Tillsammans med huvudtränare planerar hon tävlingens genomförande och ser till att funktionärer finns på plats samt för dialog med huvuddomare gällande domarfrågor.
Per Svalkvist, ledamot Järfälla Simsällskap (JS) styrelse
Diana företräder konstsimssektionen på JS styrelsemöten under de månatliga styrelsemötena. Där förmedlar hon punkter sektionen vill framföra samt tar med sig information tillbaka till sektionen som berör vår verksamhet.
 
Sociala medier Simning
Sociala medier Konstsim
Våra Sponsorer