Anmälan till våra kurser - Skapa konto här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järfälla Simsällskap

Sektionsstyrelse

Är du förälder till barn som tränar konstsim hos oss och intresserad av att engagera dig i sektionen? Mejla till jarfallakonstsim@gmail.com.

 

Anna Palm, tränar- och bidragsansvarig
Som tränaransvarig stöttar man våra tränare i deras arbete samt informerar om utbildningar och hanterar sektionens polisregister. Hen söker även bidrag och projektstöd till sektionen för barn- och ungdomsidrott via RF.

 

Diana Sörman, representat Stockholms konstsimskommitté (SKK)

Som representant för Järfälla konstsim i Stockholms konstsimskomitté (SKK) arbetar man, tillsammans med representanter från SK Neptun och Täby Synchro, för utvecklingen av konstsimsverksamheten i stockholmsregionen.
 

Karin Wiktorsson, tävlingsansvarig

Genom vår tävlingsansvarige går all planering rörande tävlingar som arrangeras på hemmaplan samt större mästerskap vilket berör gemensam planering från flera klubbar. Tillsammans med huvudtränare planerar hen tävlingens genomförande och ser till att funktionärer finns på plats samt för dialog med huvuddomare gällande domarfrågor.
 

Mats Stellwall, huvuddomare

Mats är huvuddomare för Järfälla Konstsim samt tävlingsledare. Han hanterar de domare som dömer för klubben samt leder de tävlingar som klubben arrangerar.

 

Per Svalkvist, ledamot Järfälla Simsällskap (JS) styrelse och Sponsoransvarig

Vår ledamot företräder konstsimssektionen på JS styrelsemöten under de månatliga styrelsemötena. Där förmedlar hen punkter sektionen vill framföra samt tar med sig information tillbaka till sektionen som berör vår verksamhet.
 
Vakant, kassör
Järfälla konstsims käassör ansvarar för att styrelse och medlemmar fortlöpande hålls informerade om föreningens ekonomi samt samarbete med styrelsen för upprättande av budget. Dessutom hanterar hen löner, utbetalningar och samarbete med redovisningsbyrå.
 

Åsa Bjuhr, suppleant Järfälla Simsällskap (JS) styrelse

Som suppleant sitter vår företrädare med i JS styrelse och hjälper sektionens ledamot med styrelseuppdraget. Hen deltar på styrelsemöte varje månad, där hon bland annat för sektionens talan rörande ekonomifrågor.
 
 
Våra Sponsorer
Sociala medier Simning
Sociala medier Konstsim
Stöd Järfälla Simsällskap