Anmälan till våra kurser - Skapa konto här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järfälla Simsällskap

Konstsimskommittén

Är du intresserad av att engagera dig i konstsimskommittén?

Mejla oss gärna på konstsim@jarfallasim.org

Alexandra Nord, Representat SKK

Som representant för konstsim i Stockholms konstsimskomitté (SKK) arbetar man, tillsammans med representanter från SK Neptun och SK Täby Synchro, för utvecklingen av konstsimsverksamheten i Stockholmsregionen.
 

Anna Palm, Tränaransvarig
Som tränaransvarig finns man som stöd till sektionens tränare samt informerar om tränarutbildningar och hanterar polisregister och kontrakt till tränare. Som bidragsansvarig hjälper man till att söka bidrag och projektstöd till sektionen för barn- och ungdomsidrott.

 
Javad Golkar, Kassör
Sektionens kassör ansvarar för att styrelse och medlemmar fortlöpande hålls informerade om sektionens ekonomi samt samarbete med styrelsen för upprättande av budget. Man hanterar även löner, utbetalningar och samarbete med redovisningsbyrå.
 

VAKANT (överlämning sker av Karin Wiktorsson under våren 2024), Tävlingsansvarig

Genom tävlingsansvarige går all planering rörande tävlingar som arrangeras på hemmaplan samt större mästerskap vilket berör gemensam planering från flera föreningar. Tillsammans med huvudtränare planerar man tävlingens genomförande.
 

Per Svalkvist, Ledamot Järfälla Simsällskap (JS) styrelse och Sponsoransvarig

Sektionens ledamot företräder konstsim på JS styrelsemöten för att framföra sektionens talan och ta med sig information tillbaka till sektionen som berör verksamheten.
 
Åsa Bjuhr, Suppleant Järfälla Simsällskap (JS) styrelse
Som suppleant sitter sektionens företrädare med i JS styrelse och hjälper sektionens ledamot med styrelseuppdraget
 
Våra Sponsorer
Sociala medier Simning
Sociala medier Konstsim
Stöd Järfälla Simsällskap