Anmälan till våra kurser - Skapa konto här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järfälla Simsällskap

Jobba som simtränare
Som simtränare är du med barnen i vattnet och håller lektioner tillsammans med dina kollegor. Målet är att barnen ska lära sig simma, vara trygga och ha roligt med er under tiden! Vi söker dig som trivs i vattnet och tycker om att arbeta med barn. Du är engagerad och bra på att samarbeta.
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av arbete med barn eller vatten, men det är en fördel om du har det. Du kommer att få utbildning av oss.
 
Du behöver vara simkunnig och ha fyllt 13 år.

Vill du söka jobb, eller ta reda på mer - hör av dig till kansli@jarfallasim.org

Jobba som konstsimstränare
För att blir konstsimstränare hos oss behöver du inte ha tidigare erfarenheter om konstsim. Konstsim bygger till stor del på andra idrotter; såsom dans, balett, gymnastik och simning; vilket gör att du enkelt plockar upp dess olika delar med tidens gång. 
 
Som konstsimstränare för yngre barngrupper bedriver du land- och vattenpass tillsammans med tränarkollegor. Målet är att barnen ska lära sig konstsim på ett roligt och lekfullt sätt. Vi söker dig som trivs i vattnet och tycker om att arbeta med barn. Du är engagerad och bra på att samarbeta. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av arbete med barn, men det är en fördel om du har det.
 
Du behöver vara simkunnig och ha fyllt 14 år.
 
Alla våra tränare genomgår HLR-utbildning och RF-SISUs Grundutbildning för tränare. Som tränare uppmuntras du därefter delta på Svensk Simidrotts utbildningar för konstsimstränare. 
 

Vill du söka jobbet eller veta mer?

Mejla vår Huvudtränare på sandra.allerrud@jarfallasim.org

 
Våra Sponsorer
Sociala medier Simning
Sociala medier Konstsim
Stöd Järfälla Simsällskap