Anmälan till våra kurser - Skapa konto här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järfälla Simsällskap

Sponsorer
Vi tackar våra sponsorer för deras värdefulla stöd. Med sponsorernas hjälp kan vi erbjuda barnen samt ungdomarna i föreningen en utvecklande och meningsfull fritid.

Vill ditt företag synas tillsammans med oss? Kontakta Mikael Lindqvist.

Sedan starten 1985, har TYR passionerat jobbat med att omdefiniera nästa generations tävlings-, fritidsbadkläder och accessoarer, samtidigt som TYR fortsätter att vara ledande inom innovation och stil.
Always in front.

Järfälla Simsällskap har avtal med TYR, medlemmar får 20 % rabatt. Rabattkod för medlemmar är JSIM13F som anges i rabattkodsfältet innan godkännade av beställningar på TYR Sverige. Genom att handla i TYR Webshop stödjer ni Järfälla Simsällskap. I TYRs webshop hittar du baddräkter och badbyxor för träning och tävling, simglasögon, kläder och utrustning. Du når TYRs webshop genom att KLICKA HÄR.

Järfällahus AB äger och förvaltar ca 6 200 lägenheter och 420 kommersiella lokaler i Järfälla kommun.

Besök Järfällahus AB´s hemsida - KLICKA HÄR

Järfälla Simsällskap samverkar med RF-SISU Stockholm kring utbildning för våra tränare och aktiva.

Besök RF-SISU´s hemsida - KLICKA HÄR

 

Dina Försäkringar Mitt har sponsrat Järfälla Simsällskaps konstsimssektion med ett generöst bidrag till inköp av nya Aquatalks; ett värdefullt redskap för konstsim. Då atleterna tillbringar mycket tid under vattenytan, ger Aquatalks en möjlighet att ge feedback och utveckla de aktiva på helt nya sätt. Stort tack till Dina Försäkringar!

 

Besök Dina Försäkringars hemsida - KLICKA HÄR

 
Våra Sponsorer
Sociala medier Simning
Sociala medier Konstsim
Stöd Järfälla Simsällskap