Anmälan till våra kurser - Skapa konto här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järfälla Simsällskap

Välkommen att börja på konstsim hos oss!

Konstsim är en sport som innehåller många moment som hämtas från andra idrotter: Taktkänsla likt en dansare, explosiv som en sprint, lagkänsla och akrobatik som hos cheerleading, uthållighet som en löpare och simkunnighet likt en simmare.

 

I våra nybörjargrupper (Nivå Grund) lär du dig grunderna i konstsim på land och i vattnet genom rolig och lekfull träning. Vi övar på kroppskontroll, musik- och taktkänsla, rörlighet och vattenvana. Under terminen deltar vi på märkestagningar för att ta Konstsimsmärken och i slutet av terminen visar vi vad vi lärt oss på uppvisningar tillsammans med alla andra konstsimsgrupper från nybröjare till tävlingsgrupper.

 

Konstsim handlar om att kunna utföra rörelser med sin kropp i vattnet, både med huvudet över och under vattnet, med hjälp av skovling och kroppskontroll.

 

Vill du börja på konstsim?

ANMÄL DIG HÄR

 

Kontakt:

Mejla oss gärna på konstsim@jarfallasim.org

Jobba hos oss
2023-10-27 17:16
För att blir konstsimstränare hos oss behöver du inte ha tidigare erfarenheter om konstsim. Konstsim bygger till stor del på andra idrotter; såsom dans, balett, gymnastik och simning; vilket gör att du enkelt plockar upp dess olika delar med tidens gång. 
 
Som konstsimstränare för yngre barngrupper bedriver du land- och vattenpass tillsammans med tränarkollegor. Målet är att barnen ska lära sig konstsim på ett roligt och lekfullt sätt. Vi söker dig som trivs i vattnet och tycker om att arbeta med barn. Du är engagerad och bra på att samarbeta. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av arbete med barn, men det är en fördel om du har det.
 
Du behöver vara simkunnig och ha fyllt 14 år.
 
Alla våra tränare genomgår HLR-utbildning och RF-SISUs Grundutbildning för tränare. Som tränare uppmuntras du därefter delta på Svensk Simidrotts utbildningar för konstsimstränare. 
 

Vill du söka jobbet eller veta mer?

Mejla vår Huvudtränare på sandra.allerrud@jarfallasim.org

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra Sponsorer
Sociala medier Simning
Sociala medier Konstsim
Stöd Järfälla Simsällskap