Anmälan till våra kurser - Skapa konto här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järfälla Simsällskap

Välkommen till Järfälla konstsim!

Konstsim är en sport som innehåller många olika delar som går att likna och hämtas ifrån andra sporter. Detta kräver således många olika egenskaper hos en konstsimmare. Taktkänsla likt en dansare, explosiv som en sprint, lagkänsla och akrobatik som hos cheerleading, uthållighet som en löpare och simkunnighet likt en simmare.

 

Konstsim handlar om att kunna utföra rörelser med sin kropp i vattnet, både med huvudet över och under vattnet, med hjälp av skovling och kroppskontroll.

 

Vill du börja på konstsim?

ANMÄL DIG HÄR

Jobba hos oss
2023-10-27 17:16
För att blir konstsimstränare hos oss behöver du inte ha tidigare erfarenheter om konstsim. Sporten bygger till stor del på andra sporter; såsom dans, balett, gymnastik och simning; vilket gör att du enkelt plockar upp dess olika delar med tidens gång. 
 
Som konstsimstränare för yngre barngrupper bedriver du land- och vattenpass tillsammans med tränarkollegor. Målet är att barnen ska lära sig konstsim på ett roligt och lekfullt sätt. Vi söker dig som trivs i vattnet och tycker om att arbeta med barn. Du är engagerad och bra på att samarbeta. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av arbete med barn, men det är en fördel om du har det. Du kommer att få utbildning av oss.
 
Du behöver vara simkunnig och ha fyllt 14 år.

Vill du söka jobb, eller ta reda på mer - hör av dig till jarfallakonstsim@gmail.com.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra Sponsorer
Sociala medier Simning
Sociala medier Konstsim
Stöd Järfälla Simsällskap