Anmälan till våra kurser - Skapa konto här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järfälla Simsällskap

Samarbete med Barncancerfonden

Vi fick den stora äran att medverka i en film tillsammans med Barncancerfonden under våren 2020. Vi är väldigt glada och tacksamma över att ha fått möjligheten att delta i detta projekt för att uppmärksamma allt det fantastiska arbete som Barncancerfonden gör och är självklart något vi stå bakom. Filmen publiceras våren 2021 på Barncancerfondens och våra sociala medier.

Reklamfilm med Svensk Simidrott

Under hösten 2020 deltog fem av våra aktiva och en tränare på filminspelning med Svenska Simförbundet för att representera konstsim i en reklamfilm. Filmen grundar sig i Svenska Simförbundets projekt Simidrott - Mer för Fler som handlar om att inkludera alla simidrotter i simskoleverksamheten och fortsättningsvis i simidrottsgrupper där de aktiva till exempel tränar både konstsim och vattenpolo. Filmen kommer därför inkludera de andra simidrotterna också. Det var mycket roligt att få medverka i filmningen för svensk konstsimnings vägnar.

Inspelning av musikvideo "Jag mår bra nu" med Molly Sandén ft. Newkid

Under oktober 2020 deltog vi i en filminspelning av Mollys Sandén låt ”Jag mår bra nu”, som även Newkid med verkar i. Vi tycker det är enormt roligt att få visa upp konstsim på en såpass stor plattform som i denna musikvideo samt att få vara en del av detta häftiga musiksläpp och proffsiga upplevelse. På Spotify hittar ni bland annat våra konstsimmare på låtens omslagsbild!

 
Intervjuver och repotage

Gästade av Kamratposten

Under november 2020 kontaktade en av våra aktiva i tävlingsgruppen Nivå 4 Kamratposten med en förfrågan om de ville göra ett reportage om den fantastiskt roliga sport hon tränar. Konstsim, såklart. Detta ville KP och gästade därför Nivå 4 under en träning. Under träningen skedde både intervjuver och fotografering med den aktive och hennes lag.

 

Intervjuv med Folkpool

I början på sommaren 2020 gästades vi av Folkpool, en av svensk simidrotts sponsorer. Tillsammans med dem fick vi berätta och visa mer om vår underbara sport som nu utspelar sig i en 2-sidig artikel i deras kampanjtidning. Denna tidning när ut till kunder runt om i Sverige. Vi är stolta över att sprida kunskap och instresse om vår fantastiska sport! LÄS ARTIKELN HÄR

 

Dina Försäkringar Mitt har sponsrat Järfälla Simsällskaps konstsimssektion med ett generöst bidrag till inköp av nya Aquatalks; ett värdefullt redskap för konstsim. Då atleterna tillbringar mycket tid under vattenytan, ger Aquatalks en möjlighet att ge feedback och utveckla de aktiva på helt nya sätt. Stort tack till Dina Försäkringar!

 

Besök Dina Försäkringars hemsida - KLICKA HÄR

 
Våra Sponsorer
Sociala medier Simning
Sociala medier Konstsim
Stöd Järfälla Simsällskap