Boka - klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järfälla Simsällskap
Simidrott

Välkommen till Järfälla Simsällskap!

Järfälla Simsällskap bedriver simidrott inom Simning, Konstsim och Vattenpolo. 

Verksamheten utövas i Järfällabadet som drivs av Medley. Här tränar Järfällas grupper i 50m-, 25m-, 23,5m bassängen eller i någon av multibassängerna som har höj- och sänkbar botten. Således erbjuder Järfälla Simsällskap verksamhet för alla åldrar och ambitioner. 

En stor del av våra medlemmar deltar i nybörjar- och barngrupper där de lär sig simningens grunder eller grenspecifik simidrott. Utöver dessa grupper erbjuder vi även tävlingsverksamhet där mästare kan frodas.

Vår nya hemsida är under uppbyggnad, saknar ni något under tiden tar ni kontakt med oss.

Välkommen att bli en del av denna fantastiska förening! 


Anmälan till kölista i Konstsim
2021-03-04 14:06

Vår kölista för nybörjargrupper i Konstsim fylls på snabbt nu under vårkanten!

 

Passa på att anmäla dig till kölistan nu för att få säkra plats på konstsim och få förtur till bokning inför höstterminen 2021.

 

Anmäl dig till JS kölista i konstsim här!

Saldo på era simmarkonto per 20201231
2021-02-11 11:26
Hej!
För er som har pengar på era simmarkonton; nu kommer äntligen information om saldo per 20201231. Listan är sorterad på medlemsnummer och belopp. Ert medlemsnummer hittar ni på medlemskortet i medlemsappen. Pengarna kan exempelvis  användas till inköp i shopen, betala läger och träningsavgifter. Uttag sker via bifogad blankett och lämnas till Marie Hansson på kansliet.


Angående Coronaviruset och Covid-19
2020-12-31 17:50

Med anledning av de nya restriktionerna som Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm har     presenterat den senaste veckan för vad som gäller Kommunala, Regionala och Statliga anläggningar vill styrelsen i Järfälla Simsällskap informera om vad som gäller för vår verksamhet.Läs informationen från styrelsen genom att KLICKA HÄR

 
Sociala medier Simning
Sociala medier Konstsim
Våra Sponsorer