Boka Simkurs / Babysim KLICKA här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järfälla Simsällskap
Simskola / Simning / Konstsim / Vattenpolo

Välkommen till Järfälla Simsällskap!
 
Järfälla Simsällskap bedriver simidrott inom Simning, Konstsim och Vattenpolo. 
 
Verksamheten utövas i Järfällabadet som drivs av Medley. Här tränar Järfällas grupper i 50m-, 25m-, 23,5m bassängen eller i någon av multibassängerna som har höj- och sänkbar botten. Således erbjuder Järfälla Simsällskap verksamhet för alla åldrar och ambitioner. 
 
En stor del av våra medlemmar deltar i nybörjar- och barngrupper där de lär sig simningens grunder eller grenspecifik simidrott. Utöver dessa grupper erbjuder vi även tävlingsverksamhet där mästare kan frodas.
 
Välkommen att bli en del av denna fantastiska förening! 
 
 
Second handförsäljning i samband med Swim of hope
2023-09-13 08:44

Söndag den 1 oktober simmas Swim of hope på Järfällabadet och i samband med detta så anordnar vi försäljning av begagnade träningskläder, badkläder och simutrustning . Tag chansen att bli av med era gamla simprylar och tag chansen att fynda ny!

 

Plats: Cafeterian i gamla simhallen

Inlämning: kl.07:10
Försäljning: mellan kl.07:30-10:30
Upphämtning: kl.10:30. Kom och hämta er utrustning som är kvar. Allt som inte har hämtats kommer att lämnas till återvinning eller Sportoteket.

 

 

Vill man sälja simutrustning så gäller detta:
Märk alla saker/ plagg med pris och swishnummer tydligt och försök få märkningen att sitta fast ordentligt. 

 

Utrustningen sorteras på olika bord sorterade efter olika kategorier. Placera era saker på rätt bord. Dessa kategorier kommer att finnas, så placera ut era prylar på rätt bord. 

 

  1. Badkläder tjejer
  2. Badkläder killar
  3. Kläder alt träningskläder
  4. Simutrustning 
  5. Bortskänkes

 

Det kommer även finnas ett bort med kvarglömda saker efter tävlingar, träningar etc.. Efter klockan 09:00 är det fritt fram att ta för sig av denna utrustning.

 

 

Swim of hope-simmarna kommer bjudas på fika efter sina grymma insatser för Barncancerfonden. De första simmar kl.7-8, nästa gäng kl. 8.05-9.05 och sista gänget kl.9.10-10.10. Alla våra Tävlingssimmare, Medleysimmare och Tekniksimmare simmar så långt de kan och samlar in pengar till Barncancerfonden.

 

Har ni frågor? Kontakta evenemang@jarfallasim.org eller kansli@jarfallasim.org .

 

Välkomna!

Evenemangsgruppen i Järfälla simsällskap

 

 

Swim of Hope 2023
2023-09-04 12:23

Söndagen den 1 oktober kl. 07:00-10:10 är det dags för årets Swim of Hope.

 

Grupperna simmar enligt schemat nedan: 

 

07:00-08:00: A-gruppen, B-gruppen, Masters.
08:05-09:05: C-gruppen, JS-gruppen, Ungdomsgruppen.

09:10-09:40: Teknik 1, Teknik 2.
09:10-10:10: Medleyskola.

 

Här nedan finner ni all information om arrangemanget:

 

Inbjudan - KLICKA HÄR

 

Sponsorbrev - KLICKA HÄR

 

Presentationsbrev - KLICKA HÄR

 

I kafeterian i gamla simhallen bjuder Evenemangsgruppen in till second-hand försäljning av Baddräkter-/Badbyxor, Träningsmaterial och JS Profilkläder m.m.

Här finns även försäljning av fika.

 

Ytterligare info om arrangemanget hittar ni på vår "Swim of Hope-sida" KLICK

 

Vi har även en eventsida hos Barncancerfonden: KLICK

 

OBS! Nytt för i år!! Badgäster i Medley Järfällabadet kan under hela dagen swisha ett valfritt bidrag till Barncancerfonden via en QR-kod som finns i entrén i simhallen. Ett samarbete mellan Medley Järfällabadet, Barncancerfonden och Järfälla Simsällskap.

 

Hjärtligt välkomna!

 

// Järfälla Simsällskap

Föreningspanta i Pantamera Express
2023-08-30 11:39

Järfälla Simsällskaps Simsektion är nu föreningskund hos Pantamera. Det innebär att vi som idrottsförening enkelt pantar i storpantarautomater Pantamera Express, som finns över hela landet. Pantpengarna kommer in på Järfälla Simsällskaps konto inom någon vecka. Som Pantamera Expresskund behöver vi som förening dessutom varken beställa kärl eller etiketter och vi kan samla pant i vilka säckar vi vill. Vi behöver inte heller sortera burk och PET-flaskor för sig.

I storpantarautomaten Pantamera Express pantar man mycket, snabbt och enkelt genom att hälla i hela säcken. Föreningen får ersättning för alla pantburkar och pantflaskor. Idrottsföreningen kan även få viss ersättning för importburkar. OBS! Automaten kan inte ta emot skadade burkar.

 

Hur går det till?

 

  • Ta med er pant till en Pantamera Express. Automater finns här: KLICK
  • Töm hela säcken i automaten, som både sorterar och räknar panten.
  • När panten är räknad, välj ”Skänk till förening” som utbetalningsmetod. Välj rätt förening på skärmen "Järfälla Simsällskap - Simsektionen" och fullfölj donationen genom att trycka på ”Bekräfta”. 
  • Inom en vecka sätts pantpengarna in på föreningens gironummer. Om pantbeloppet är under 10 kronor sparas det på föreningens kundkort till dess att det uppgår till den summan.
  • Ni kan även lämna in er pant på Järfälla Simsällskaps kansli så åker vi och pantar åt er. Kontakta Daniel Wramfors för mer info, mobil: 076-165 67 69.
Pantamera med idrotten - Föreningskampen

Sedan 2010 har Pantamera stöttat svenskt föreningsliv genom att ge ideella föreningar en enkel möjlighet att tjäna extrapengar och samtidigt göra en insats för miljön. Miljontals pantkronor har varje år betalats ut till föreningslivet, men utöver pantpengarna ger vi också alla anslutna föreningar chansen att tävla om prispengar i Föreningskampen.

 

Hur stor är den prispotten då? Ja, det avgör faktiskt ni. Potten växer nämligen i förhållande till antalet burkar och flaskor som totalt pantas av alla anslutna föreningar. Ju mer ni pantar desto större blir alltså prispotten – win-win!

 

FÖRENINGSKAMPEN

 

Eventuella frågor besvaras av Sportchef, Daniel Wramfors på mobil: 076-165 67 69 eller e-post: daniel.wramfors@jarfallasim.org 

 

// Järfälla Simsällskap

Välkommen till Masters
2023-06-19 15:33

Är du 20 år & äldre och intresserad av att börja träna med JS-masters?

 

Kontakta Peter Rotstam, E-post: KLICK

 

Är du intresserade av att utveckla ditt frisim under professionell ledning?

De flesta torsdagsmorgnar under terminen mellan 06:00-07:30 finns Järfälla Simsällskaps Elittränare, Johan Mattsson på plats och ger tips och råd om simteknik.

 

För mer info: KLICK

 

// Järfälla Simsällskap

Samarbete med Fruta Pocket
2023-05-18 08:32

Järfälla Simsällskap och Fruta Pocket har inlett ett samarbete.

 

Fruta Pocket erbjuder frukt som genomgått frystorkning istället för den klassiska processen där man använder hetta för att få ur vattnet ur produkten. Resultatet är en produkt som smakar som om man står på en farm i Brasilien och som samtidigt innehåller alla näringsämnen. Bara måste provas!

 

Medlemskod för simmare i Järfälla Simsällskap: Järfälla2023

 

20% på varje beställning går till Järfälla Simsällskap, pengar som kommer att användas till roliga klubbaktiviteter.

 

Länk till Fruta pockets hemsida. Ni gör er beställning direkt via deras hemsida. In och köp!

 

// Järfälla Simsällskap

 

 

 
Våra Sponsorer
Sociala medier Simning
Sociala medier Konstsim
Stöd Järfälla Simsällskap