Boka - klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järfälla Simsällskap
Simidrott

Välkommen till Järfälla Simsällskap!

Järfälla Simsällskap bedriver simidrott inom Simning, Konstsim och Vattenpolo. 

Verksamheten utövas i Järfällabadet som drivs av Medley. Här tränar Järfällas grupper i 50m-, 25m-, 23,5m bassängen eller i någon av multibassängerna som har höj- och sänkbar botten. Således erbjuder Järfälla Simsällskap verksamhet för alla åldrar och ambitioner. 

En stor del av våra medlemmar deltar i nybörjar- och barngrupper där de lär sig simningens grunder eller grenspecifik simidrott. Utöver dessa grupper erbjuder vi även tävlingsverksamhet där mästare kan frodas.

Vår nya hemsida är under uppbyggnad, saknar ni något under tiden tar ni kontakt med oss.

Välkommen att bli en del av denna fantastiska förening! 


Js shopen öppen Torsdag 6/5 klockan 17.00-18.30
2021-04-26 10:43

Hej

 

Nästa Torsdag 6/5 kl. 17.00-18.30 kommer shopen att hålla öppet för er som behöver fylla på med profilkläder och väskor.

Som vanligt gäller gott mod och eventuellt behöva vänta till vi öppnar eftersom vi håller till uppe i gamla simhallen och bara tar in ett par stycken åt gången pga Covid19.

Vi har fortfarande inte möjlighet att prova av samma anledning och ser helst att ni kommer ensamma, däremot kan man byta om den inte passar och inte har använts.

Man kan också maila det man vill köpa i förväg så plockar vi ihop det och lämnar vid dörren.

 

Betalning via swish vid hämtning.

Js shop » Jarfalla Team Collection 2021 (3).pdf

Js shop » Prislista JS shop.pdf

 

Vi ses nästa vecka :-)

 

Mvh

Jennie oh Suzan

shop@jarfallsim.org

 

Sommarsimskolan öppnar
2021-04-26 09:51

Kl 12.00 i dag öppnar vi upp anmälan för sommarsimskolan. 

Sommarsimskola
2021-04-20 10:24

Nu finns våra grupper upplagda under bokning här. Från nästa måndag den 26e kl. 12.00 kommer man att kunna boka platser.

 

Viktigt att förkunskaperna sitter till den nivå ni anmäler barnet. Svårighetsgraden ökar med varje nivå dvs övningar bygger på tidigare nivåer.

 

Vi har fler grupper från Baddaren->Pingvinen Guld men enbart Guldfisken och Hajen under period 2.

 

Höstens Terminsimskola kommer att läggas upp på vår hemsida mot sommaren, när vi förhoppningsvis vet mer om smittspridning och ev restriktioner.

Sommarsimskola
2021-04-07 12:27

Vi kommer att anordna sommarsimskola följande perioder:

Period 1         v. 24-25 ( 14-18/6+21-24/6 = 9 dgr)

Period 2         v. 26-27 (28/6-2/7+5-8/7 = 9 dgr)

Period 3         v. 31-32 (2-6/8 + 9-13/8 = 10 dgr)

 

Så fort vi hinner kommer vi att lägga upp grupperna på bokningssidan för visning men kommer att öppna bokningen i slutet av april.

Håll koll här under nyheter eller på vår Facebook eller Instagram för datum.

Följ Swim Open Stockholm på SimidrottsTV!
2021-04-07 12:04

Torsdagen den 8 april startar 2021 års upplaga av Swim Open Stockholm. Tävlingen, som liksom tidigare år presenteras av vår partner Malmsten, går detta udda år av stapeln utan publik på plats. 

Samtliga försöksheat samt B- och C-finaler kommer därför att streamas live kostnadsfritt på Simidrotts-TV.  Alla A-finaler kommer sedan att sändas live på Eurosport.

 

Skaffa din digitala live-biljett på Simidrotts-TV här (det enda du behöver göra är att registrera dig och logga in - enkelt och gratis !)

 

Mer information om tävlingstider och program hittar du här. 

 

På startpallarna står internationella stjärnor som tyska f.d världsrekordhållaren på bröstsim Marco Koch, regerande OS guldmedaljören på 50 frisim Pernille Blume och ungerska superstjärnan Katinka Hosszu! Nästan lika stora profiler är våra egna svenska stjärnor såsom Michelle Coleman, Sophie Hansson, Louise Hansson, Victor Johansson, Robin Hansson och många fler. Totalt deltar över 50 simmare som har antingen EM, VM och/eller OS medaljer i sitt cv på årets Swim Open! Läs mer om tävlingen här.

 

Tävlingen utgör en unik möjlighet till genrep inför kommande EM i Budapest i vår och är även en officiell FINA-godkänd kvaltävling inför kommande OS!

Tävlingen möjliggörs av att alla deltagare (simmare och ledare) kommer att befinna sig i en "bubbla" hela tävlingen, både under tävlingarna på Eriksdal men även mellan loppen på hotellet. Tävlingen följer alla myndigheters smittskyddsregler för internationella arrangemang och Svenska Simförbundet har haft en nära dialog kring genomförandet av tävlingen med både Smittskydd Stockholm, Riksidrottsförbundet och Stockholm Stad.

 
Våra Sponsorer
Sociala medier Simning
Sociala medier Konstsim