Boka Simskola / Babysim KLICKA här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järfälla Simsällskap
Simidrott

Välkommen till Järfälla Simsällskap!

Järfälla Simsällskap bedriver simidrott inom Simning, Konstsim och Vattenpolo. 

Verksamheten utövas i Järfällabadet som drivs av Medley. Här tränar Järfällas grupper i 50m-, 25m-, 23,5m bassängen eller i någon av multibassängerna som har höj- och sänkbar botten. Således erbjuder Järfälla Simsällskap verksamhet för alla åldrar och ambitioner. 

En stor del av våra medlemmar deltar i nybörjar- och barngrupper där de lär sig simningens grunder eller grenspecifik simidrott. Utöver dessa grupper erbjuder vi även tävlingsverksamhet där mästare kan frodas.

Vår nya hemsida är under uppbyggnad, saknar ni något under tiden tar ni kontakt med oss.

Välkommen att bli en del av denna fantastiska förening! 


Grensponsring på Järfälla Nationella 2023
2023-01-18 11:57

Det har blivit dags för vår stora tävling Järfälla Nationella som Järfälla simsällskap anordnat under flera år och som lockar till sig simmare från hela landet!

 

I år går tävlingen av stapeln 17-19 februari och erbjuder ett brett tävlingsprogram innehållande alla mästerskapsdistanser för åldersklasserna 18 år och äldre, 16-17 år, 13-15 år.

 

Det finns totalt 40 grenar att sponsra och varje gren kostar 500 kr styck. Det är här som vi behöver alla våra engagerade föräldrars hjälp! Känner ni någon eller vill ni själv sponsra någon eller några grenar? 

 

All information om sponsringen samt ett kontrakt hittar ni på länken nedan!

 

SPONSORAVTAL

 

Har ni några frågor kring grensponsring så är ni hjärtligt välkomna att kontakta Daniel Wramfors på mail: daniel.wramfors@jarfallasim.org eller mobil: 076-165 67 69.

 

Stort tack för ditt engagemang!

 

Med vänliga hälsningar

Sponsorgruppen

LIU (Lokal Idrottsutbildning) på Järfälla gymnasium
2022-11-08 08:31
Nytt från hösten 2023!!
Sök LIU (Lokal Idrottsutbildning) i simning på Järfälla gymnasium.
För mer info, klicka på länken nedan.
Öppet hus: Tisdag 29 november 2022 kl. 17-19.
Ansvarig tränare LIU: Johan Mattsson, licenserad senior-/junior-/ungdomstränare.
 
Satsa på din idrott!
Tränar du aktivt och tävlar vid sidan om skolan? Ta del av Järfälla gymnasiums idrottssatsning som ger dig en specialisering i simning. Vårt samarbete med Järfälla Simsällskap gör så att du kan kombinera din idrottssatsning med dina studier.
På Järfälla gymnasium behöver du inte välja, här kan du satsa på både studier och träning!
 
Läs mer om våra idrottsprofiler på: jarfallagymnasium.se/idrottsprofil
 
// Järfälla gymnasium och Järfälla Simsällskap
Järfälla Nationella 2023
2022-09-14 12:25

Den 17-19 februari 2023 har Järfälla Simsällskap det stora nöjet att bjuda in till Järfälla Nationella 2023. Tävlingen genomförs över fem tävlingspass och erbjuder ett brett tävlingsprogram med samtliga mästerskapsdistanser vilket ger åldersklasserna 18 år och äldre, 16-17 år samt 13-15 år tillfälle att tävla över alla distanser samt lagkappslag.

 

För mer info om tävlingen: KLICK

 

// Järfälla Simsällskap

Terminsimskola
2022-07-01 17:55

Idag har förturen öppnat för vårens deltagare i Terminsimskolan. Den 19/7 kl 09:00 släpper vi de få platser som är kvar till nya deltagare. Alla grupper finns att se nu på vår bokningssida. 
Det finns fortfarande platser kvar till vår sommarintensiv Period 3, v31-32, för den som är hemma och behöver slipa på simningens ABC innan hösten drar igång. Alla våra grupper kör i Järfällabadet.

Terminsimskola + Babysim till hösten
2022-06-21 11:22

Simsektionen

 

Under sommaren kommer ovan verksamheter läggas upp på vår bokningssida.

 

Deltagare som går under våren kommer att ha förtur till anmälan under en vecka. Sen släpper vi anmälan fri även till nya deltagare. Missar ni förturen och grupperna blir fulla kan vi tyvärr inte göra något.

 

För mer exakt datum, håll koll på vår hemsida under nyheter eller gilla vår Instagram/Facebook för snabbare info. Deltagare som går under våren kommer att få mail om förtursanmälan.

 

 

 

 

 
Våra Sponsorer
Sociala medier Simning
Sociala medier Konstsim
Stöd Järfälla Simsällskap