Boka Simskola / Babysim KLICKA här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järfälla Simsällskap
Simidrott

Välkommen till Järfälla Simsällskap!

Järfälla Simsällskap bedriver simidrott inom Simning, Konstsim och Vattenpolo. 

Verksamheten utövas i Järfällabadet som drivs av Medley. Här tränar Järfällas grupper i 50m-, 25m-, 23,5m bassängen eller i någon av multibassängerna som har höj- och sänkbar botten. Således erbjuder Järfälla Simsällskap verksamhet för alla åldrar och ambitioner. 

En stor del av våra medlemmar deltar i nybörjar- och barngrupper där de lär sig simningens grunder eller grenspecifik simidrott. Utöver dessa grupper erbjuder vi även tävlingsverksamhet där mästare kan frodas.

Vår nya hemsida är under uppbyggnad, saknar ni något under tiden tar ni kontakt med oss.

Välkommen att bli en del av denna fantastiska förening! 


Terminsimskola
2022-07-01 17:55

Idag har förturen öppnat för vårens deltagare i Terminsimskolan. Den 19/7 kl 09:00 släpper vi de få platser som är kvar till nya deltagare. Alla grupper finns att se nu på vår bokningssida. 
Det finns fortfarande platser kvar till vår sommarintensiv Period 3, v31-32, för den som är hemma och behöver slipa på simningens ABC innan hösten drar igång. Alla våra grupper kör i Järfällabadet.

Terminsimskola + Babysim till hösten
2022-06-21 11:22

Simsektionen

 

Under sommaren kommer ovan verksamheter läggas upp på vår bokningssida.

 

Deltagare som går under våren kommer att ha förtur till anmälan under en vecka. Sen släpper vi anmälan fri även till nya deltagare. Missar ni förturen och grupperna blir fulla kan vi tyvärr inte göra något.

 

För mer exakt datum, håll koll på vår hemsida under nyheter eller gilla vår Instagram/Facebook för snabbare info. Deltagare som går under våren kommer att få mail om förtursanmälan.

 

 

 

 

Inför HT22 omfattas Järfälla Sim & Konstsim av Fritidschecken!
2022-06-03 12:00

 

Fritidschecken möjliggör barn och unga mellan 7-19 år och skrivna i Järfälla kommun att ansöka om bidrag på 400/800 kr (beroende på om man vill dela upp bidraget under året eller på flera sporter) som dras av på terminens träningsavgift. Järfälla kommun vill att fler barn och unga engagerar sig och hittar sin aktivitet inom föreningslivet. Därför har kommunen valt att införa Fritidschecken.


Vi behöver din ansökan senast 31 augusti för att hinna registrera denna innan höstterminens träningsavgifter aviseras!

 

Terminssimskola? Ni betalar hela avgiften i samband med anmälan till Terminssimskolan. Ni kommer få beloppet för Fritidschecken krediterat och utbetalt när vi har godkänt er ansökan om Fritidscheck hos Järfälla kommun. Senast 2022-09-30 kommer ni få pengarna utbetalade.


Jag fick beviljad Fritidscheck (800 kr) VT22, kan jag söka igen?
Nej, Fritidschecken kan sökas en gång per år till ett maxbelopp på 800 kr.


Vad gör jag nu?

Ansök om bidraget via kommunen sida.

https://www.jarfalla.se/fritidochkultur/barnochunga/fritidschecken.4.7a9f8bcb17990a367e360b1e.html

Frågor?

kontakt@jarfalla.se

Järfälla Simsällskap söker personal
2022-04-27 14:06

Vill Du bli en del av vårt tränarteam?


Järfälla Simsällskap söker en assisterande Simtränare till 
tävlingsverksamheten.

 

För mer info om tjänsten: KLICK

 

Frågor om tjänsten besvaras av Daniel Wramfors, mobil: 076-1656769, e-post: daniel.wramfors@jarfallasim.org

Järfälla Nationella
2022-04-08 14:41
Idag startar snart Järfälla Nationella 2022 med över 27 klubbar som kommer att besöka oss för att tävla i tre dagar mellan den 8-10 april. Vi kommer att sända på vår webb-kanal under lördag och söndag om ni vill hänga med.
 
Våra Sponsorer
Sociala medier Simning
Sociala medier Konstsim
Stöd Järfälla Simsällskap